maanantai 21. tammikuuta 2013

Todelline sportti-kärpänen on iskennyt kyllä tänne tietokoneen toiselle puolelle!
Viimesen viikon olen ottanut mukaan myös aamu airobiset treenailuun. Ikinä ei oo tälläista intoa löytynyt tytöstä kun kello on pirissyt reilu tuntia aikasemmin ennen normi herätystä! Sieltä sängyn pohajalta ollaan ponkastu ylös ku tykki!!!
Täytyy kyllä sanoa, että on aika luksusta kun on omassa kodissa rappuset mitä voi käyttää hyödyksi ohjelmassa! Kyllä hiki virtaa kun pistää menemään noita rappusia pitkin tukka leimuten! ;)
Se olo mikä siitä tulee kun on tehnyt jumpat, käynny suihkussa ja syönny aamupalan ennen kuin lapset tai mies on noussu edes sängystä! HUHU! AIVAN MAHTAVAAA :D  Mä oon ainaki ollu pirteempi ja hyvä tuulisempi :) Jatkossakin kyllä aijon jatkaa tätä perinnettä!!

Aikasemmin tosiaan kirjoittelin siitä, että olen ottanut mukaan nyt uuden ruokavalion saliohjelman ohelle. Jotkut ihmiset ovat hiukan ennakko luulosia asian suhteen. Uusi ruokavalioni ei tarkoita, että söisin vähemmän tai että jättäisin hiilarit pois kokonaan! Päin vastoin syön PALJON, PALJON enemmän kuin yleensä ja syön myös hiilareita! ;D Koen itse syöväni paljon terveellisemmin kuin ikinä ennen! :) Täytyy kyllä sanoa, että olen hiukan kuulunut itsekkin noihin ennakko luulosiin ihmisiin, siilä ajattelin ennen, että ruoka jossa ei ole kastiketta tai mitään muuta kuin paljon mausteita ei voi olla kauhean hyvää!! Kakka puhetta :D Voi sitä syödä monipuolisesti vaikka ei tee kastikkeita, marinaadeja ja kermasia ruokia! 

Aikasemmin söin hirveästi ruokaa joka oli enimmäkseen hiilari pohjanen. Ruoan jälkeen olo oli aina turvonnut ja todella ähky. Toisin ovat asiat nyt! Tunnen olevani täynnä mutta ei mikään ähky puhku turvonnut olo! :D  Kyllä tekee paljon kun vaihtaa ne suuret määrät pastaa, riisiä, perunaa ym. pienempään anokseen ja ottaa tilalle paljon enemmän vihanneksia tai salaattia! Vink, Vink Ruokavalio muutos on myös näkynyt puntarissa! ;)

Tällä hetkellä ollaan kyllä niin hyvin menossa kohti tavoite kuntoa! Joten antaa ihmisten olla hiukan ennakko luulosia ruoan ja muun suhten, sillä itse tunnen olevani oikealla polulla! Jatkossakin kyllä aijon kantaa omat ruoat mukana vaikka välillä saankin hassuja katseita koulun ruokalassa! :D

Hyvää yötä!

Jasse











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti